Dogodki

Info dan 2024

Dragi osnovnošolci. Pred vami je veliko izzivov, ki vas bodo popeljali v svet odraslosti. So ti izzivi povezani z računalništvom, mehatroniko ali elektrotehniko? Če je tvoj odgovor pritrdilen ali pa tudi ne, te vabimo, da se nam pridružiš na informativnem dnevu. Dobimo se v petek, 16. in v soboto, 17. februarja na Vičavi 1.

Preberi več
Monika Lovrenčič

Svečana podelitev maturitetnih spričeval 2023

V sredo, 5. 7. 2023, ob 18. uri je v Dominikanskem samostanu na Ptuju potekala svečana podelitev maturitetnih spričeval. Izjemno ponosni smo na štiri zlate maturante. To soMATIC MAJERIČ,LUKA JELEN,LUKA KOREZ,FILIP POTOČNIK.Prav tako smo ponosni na dijaka, ki sta na zaključnem izpitu dosegla vse točke.To sta:NIK KORNIK inMARKO BEZJAK. Dragi maturanti, pogumno stopajte po svoji poti

Preberi več
Monika Lovrenčič

RAZSTAVA LIKOVNIH IZDELKOV

Edit Column

Ob zaključku šolskega leta 2022/2023 so dijaki ERŠ pripravili razstavo likovnih izdelkov.

V dveh nadstropjih ERŠ so na ogled likovni izdelki naših zelo ustvarjalnih dijakov, ki so nastajali čez celo šolsko leto pri predmetu Umetnost, pod vodstvom mentorice Valerije Kuhar.

Preberi več
Monika Lovrenčič

40 let izobraževanja elektrotehnike na Ptuju

V letošnjem letu mineva 40 let, odkar na Ptuju izvajamo izobraževanje elektro programov. V ta namen smo meseca marca v Dominikanskem samostanu pripravili slavnostno prireditev s predstavitvijo  jubilejnega zbornika. Povabljenih je bilo veliko pomembnih gostov. Zraven dijakov (nekdanjih in sedanjih), profesorskega zbora (trenutnega in bivšega), staršev dijakov, ravnateljev drugih šol,  predstavnikov gospodarstva in obrti,

Preberi več
marjan.ceh

Sprejem za diamantne maturante

V soboto, 8. 10. 2022, se je Svarun Čelan udeležil sprejema, ki sta ga na Brdu pri Kranju za diamantne maturante generacije 2022 priredila predsednik Republike Slovenije Borut Pahor in minister za izobraževanje, znanost in šport RS dr. Igor Papič.

Preberi več
Monika Lovrenčič

Sprejem zlatih maturantov

SPREJEM ZLATIH MATURANTOV
Zaključek srednješolskega izobraževanja je eden izmed pomembnih mejnikov v življenju. Preden se bodo zlati maturanti podali novim izzivom naproti, jim je županja Mestne občine Ptuj čestitala za izjemne rezultate.

Preberi več
Skip to content