Dogodki in tekmovanja

marjan.ceh

Tekmovanje SloveniaSkills 2022

Na Mednarodnem obrtno-podjetniškem sejmu MOS 2022 v Celju je od 14. do 18. septembra potekalo 7. nacionalno tekmovanje mladih strokovnjakov v poklicnih spretnostih SloveniaSkills 2022. Na tekmovališču so se pomerili tekmovalci v 11 panogah. Elektro in računalniška šola Ptuj je sodelovala v panogi IKT (v informacijsko komunikacijski tehnologiji), kjer v dveh dneh dva tekmovalca skupaj postavita omrežno in strežniško infrastrukturo navideznega podjetja.

Preberi več
Monika Lovrenčič

Sprejem zlatih maturantov

SPREJEM ZLATIH MATURANTOV
Zaključek srednješolskega izobraževanja je eden izmed pomembnih mejnikov v življenju. Preden se bodo zlati maturanti podali novim izzivom naproti, jim je županja Mestne občine Ptuj čestitala za izjemne rezultate.

Preberi več
admin

Zlato Cankarjevo priznanje

Mentorica Mojca Patekar in dijak Svarun Čelan Dijaku Elektro in računalniške šole ŠC Ptuj je spet uspel »veliki met« – že drugič je v svoji kategoriji (3. in 4. letnik, srednje strokovno izobraževanje) dosegel najvišje število točk na državni ravni Cankarjevega tekmovanja.  Svarun Čelan obiskuje 4. letnik Elektro in računalniške šole ŠC Ptuj, smeri

Preberi več