Tekmovanja

Monika Lovrenčič

ATLETIKA POSAMEZNO

10. maja 2023 so se štirje naši dijaki, Žan Ritlop, Marcel Merc, Timi Tušek in Aljaž Verlak, udeležili področnega prvenstva v atletiki v Celju v posamični konkurenci. V finale, ki je potekalo teden kasneje v Velenju, sta se uvrstila Žan v skoku v daljino z rezultatom 6. 88 m in Marcel v teku na

Preberi več
marjan.ceh

Državno tekmovanje elektro in računalniških šol Slovenije

V torek, 28. 3. 2023, so na Srednji šoli tehniških strok Šiška organizirali 29. državno tekmovanje elektro šol in 11. državno tekmovanje računalniških šol Slovenije.

Tekmovanja se je udeležilo 40 ekip iz 15 srednjih elektro in računalniških šol, ki so se pomerile v štirih kategorijah: elektrikar, računalnikar, elektrotehnik in tehnik računalništva.

Preberi več
Aljaž Nahberger

Kostanjevec drugi na plavalnem mitingu

Matevž Kostanjevec osvojil odlične rezultate na plavalnem mitingu Pretekli vikend je v Mariboru potekal Mednarodni miting Maribor 2023. To je bilo testno tekmovanje za EYOF 2023 in FINA (svetovna plavalna organizacija), odobreno tekmovanje za pridobivanje norm za EYOF 2023 in Olimpijske igre 2024. Tekmovanja se je udeležilo 255 športnikov in športnic iz 35 klubov

Preberi več

Tekmovanje Logika

V okviru Zveze za tehnično kulturo Slovenije so dijaki naše šole, 29. 9. 2022, tekmovali na tekmovanju Logika. Tekmovanja se je udeležilo 32 dijakov, od tega jih je 11 prejelo bronasto priznanje.
Vsem prejemnikom priznanj čestitamo!
Aktiv naravoslovja

Preberi več
marjan.ceh

Tekmovanje SloveniaSkills 2022

Na Mednarodnem obrtno-podjetniškem sejmu MOS 2022 v Celju je od 14. do 18. septembra potekalo 7. nacionalno tekmovanje mladih strokovnjakov v poklicnih spretnostih SloveniaSkills 2022. Na tekmovališču so se pomerili tekmovalci v 11 panogah. Elektro in računalniška šola Ptuj je sodelovala v panogi IKT (v informacijsko komunikacijski tehnologiji), kjer v dveh dneh dva tekmovalca skupaj postavita omrežno in strežniško infrastrukturo navideznega podjetja.

Preberi več
Skip to content